Marian Krook-Lievestro
Foto: Karin Keesmaat van
Kijk-Kunst fotografie

Mijn doel is evenementen te helpen organiseren die anders zijn en zelfs onvergetelijk zijn. Opdrachtgevers die je voor zijn gegaan, hebben een evenement gekregen die precies bij hun bedrijf paste. Een evenement met een boodschap…

Wat anderen over mij zeggen:

Dat ik aan dingen denk, die anderen vergeten. Opdrachtgevers omschrijven me als een rots in de branding en geven aan dat ik goed overzicht hou. Ze vinden me rustig, georganiseerd en geordend, maar zeker ook enthousiast en creatief. Opdrachtgevers zeggen vaak dat ik tijdens een evenement altijd op het juiste moment op de juiste plek ben en tegelijkertijd niet overdreven aanwezig. Ook geven ze aan dat ik op dat moment onderdeel ben van het team. Een buitenstaander zou niet zeggen, dat ik “een ingehuurde” ben.

Mijn vorige leven

Voordat ik professioneel en fulltime eventmanager werd, heb ik negentien jaar als leidinggevende en projectmanager gewerkt. De kennis en vaardigheden die ik opdeed, gebruik ik nog elke dag. Plannen, meedenken op strategisch niveau, begroten, communicatie, onderhandelen met leveranciers en waar nodig improviseren: het is mijn tweede natuur. Ik zorg ervoor dat de marketingboodschap helder is en dat alle praktische zaken perfect op orde zijn. Zo is voor jou helder wat jouw taken zijn en hoef je nergens anders meer aan te denken.

Ik woonde een tijdje in Londen…

… en spreek dus vloeiend Engels. Handig voor bedrijven met internationale gasten of expats. En met Duits red ik mij ook wel aardig.

Wat als ik ziek ben of een evenement te complex wordt voor één eventmanager?

Er is uiteraard een plan B. Zo is altijd een collega eventmanager goed op de hoogte van de voortgang en is mijn back-up tijdens het evenement. Bij een groot evenement werk ik in een team en delegeer ik taken. Mijn team bestaat uit professionele assistenten/eventmanagers.

En wanneer ik niet bezig ben met onvergetelijke evenementen

Ben ik eigenaar van het bedrijf Stralend Middelpunt waar ik unieke bruiloften organiseer. Ook ben ik moeder van drie kinderen en getrouwd. Ik geniet van etentjes, weekendjes weg en vakanties in Italië en Oostenrijk. Ik ben gek op goede gesprekken en ongeremd lachen. Verder drink ik liters thee en wanneer je mij een stuk melkchocolade voorhoudt, kan ik niet weigeren.

Waarom ik dit allemaal vertel? Omdat je dan een klein beetje een beeld krijgt van wie ik ben, zodat je weet wie je op gesprek vraagt. De organisatie van jouw onvergetelijke bedrijfsevenement, kun je alleen met een goed gevoel toevertrouwen aan iemand met wie het klikt. Ik beloof je een overzichtelijk voortraject en een geweldig evenement die je met een gerust hart kunt overdragen. Zo kun jij je richten op hetgeen waar jij goed in bent en genieten van jouw belangrijke evenement. Lijkt het je wat om vrijblijvend kennis te maken?